Servis

Servis

Prva delatnost firme Feher je bila servis i popravka industrijskih šivaćih mašina i opreme za krojenje i peglanje pod nazivom "Braća Feher", koja je registrovana za obavljanje delatnosti od 1994 godine. Upornim radom i trudom i stalnim usavršavanjem napredovalo se u svim delovima tekstilne industrije, industrije nameštaja, obućarske industrije, kao i specijalnim granama (auto industriji, vojnoj opremi...itd).

Sa razvojem i napretkom ovih industrija došlo je i do potrebe za proširenjem stručnog kadra i povećanjem broja zaposlenih. Trenutno imamo 10 stručnih tehničara (servisera) za polja mehanike, elektronike i energetike u industriji tekstila, kože, obuće, nameštaja i dr.

Firma Feher vrši servisiranje opreme u vlastitom servisu u kome se može u svakom momentu servisirati veći broj mašina. Ukoliko su kvarovi manje složeni, servisi se mogu odraditi direktno kod kupaca.

Posedujemo 6 servisnih vozila za preuzimanje i isporuku mašina sa servisa. Na teren izlazimo u najkraćem mogućem roku kako bismo otklonili sve kvarove.

Pored adekvatne dijagnostike, pruzamo i usluge izrade raznih programa - softvera za CNC mašine za šivenje. Naši serviseri vrše razne modifikacije mašina kako bi ih prilagodili naprednijoj i bržoj prozivodnji.

Firma Feher zastupa i sarađuje sa mnogim poznatim proizvođačima, kao sto su: TYPICAL, VETRON, JUKI, PFAFF, DURKOPP, FK GROUP, BROTHER, SCHMETZ, GROZ BECKERT i drugi, i vrsi isporuku i ugradnju originalnih rezervnih delova. U ponudi imamo i veliki broj alternativnih odgovarajucih rezervnih delova, kao i originalne i alternativne rezervne delove za starije tipove mašina koji se vise ne proizvode ali su i dalje u upotrebi.

Firma Feher u saradnji sa kompanijom FK Group ima i stručno osposobljene servisere za održavanje i servisiranje katera za krojenje i mašina za polaganje materijala.

Firma Feher se bavi i izradom kompletnih projekata i tehnoloških proračuna za proizvodnje, kao i izradom proizvodnih linija.

Kako bismo obezbedili našim klijentima neometan proces proizvodnje, omogućujemo korišćenje zamenskih mašina dok njihove ne budu servisirane.

Radi pouzdanosti i sigurnosti koristimo originalnu tehničku dokumentaciju za podešavanje opreme sa svim neophodnim merama i parametrima.

Pozivamo vas da se uverite u naše kvalitete. Posetite naš servis ili pozovite našu servisnu službu.

Hvala na ukazanom poverenju!
Feher doo

Video galerija

Computerized Single Head Quilting Machine Rotary Head

VID 20150508 WA0000

Habraken HM820 v4 2