Servis

Servis

Prva delatnost firme Feher je bila servis i popravka industrijskih šivaćih mašina i opreme za krojenje i peglanje pod nazivom "Braća Feher", koja je registrovana za obavljanje delatnosti od 1994 godine. Upornim radom i trudom i stalnim usavršavanjem napredovalo se u svim delovima tekstilne industrije, industrije nameštaja, obućarske industrije, kao i specijalnim granama (auto industriji, vojnoj opremi...itd).

Sa razvojem i napretkom ovih industrija došlo je i do potrebe za proširenjem stručnog kadra i povećanjem broja zaposlenih. Trenutno imamo 10 stručnih tehničara (servisera) za polja mehanike, elektronike i energetike u industriji tekstila, kože, obuće, nameštaja i dr.

Firma Feher vrši servisiranje opreme u vlastitom servisu u kome se može u svakom momentu servisirati veći broj mašina. Ukoliko su kvarovi manje složeni, servisi se mogu odraditi direktno kod kupaca.

Posedujemo 6 servisnih vozila za preuzimanje i isporuku mašina sa servisa. Na teren izlazimo u najkraćem mogućem roku kako bismo otklonili sve kvarove.

Pored adekvatne dijagnostike, pruzamo i usluge izrade raznih programa - softvera za CNC mašine za šivenje. Naši serviseri vrše razne modifikacije mašina kako bi ih prilagodili naprednijoj i bržoj prozivodnji.

Firma Feher zastupa i sarađuje sa mnogim poznatim proizvođačima, kao sto su: TYPICAL, VETRON, JUKI, PFAFF, DURKOPP, FK GROUP, BROTHER, SCHMETZ, GROZ BECKERT i drugi, i vrsi isporuku i ugradnju originalnih rezervnih delova. U ponudi imamo i veliki broj alternativnih odgovarajucih rezervnih delova, kao i originalne i alternativne rezervne delove za starije tipove mašina koji se vise ne proizvode ali su i dalje u upotrebi.

Firma Feher u saradnji sa kompanijom FK Group ima i stručno osposobljene servisere za održavanje i servisiranje katera za krojenje i mašina za polaganje materijala.

Firma Feher se bavi i izradom kompletnih projekata i tehnoloških proračuna za proizvodnje, kao i izradom proizvodnih linija.

Kako bismo obezbedili našim klijentima neometan proces proizvodnje, omogućujemo korišćenje zamenskih mašina dok njihove ne budu servisirane.

Radi pouzdanosti i sigurnosti koristimo originalnu tehničku dokumentaciju za podešavanje opreme sa svim neophodnim merama i parametrima.

Pozivamo vas da se uverite u naše kvalitete. Posetite naš servis ili pozovite našu servisnu službu.

Hvala na ukazanom poverenju!
Feher doo

Video galerija

Bruce R5

Vetron Typical - šivaće mašine vrhunskog kvaliteta

Instalacija Bilijardo 8