Servis

Servis

Prva delatnost firme Feher je bila servis i popravka industrijskih šivaćih mašina, opreme za peglanje i krojenje pod nazivom "Braća Feher", koje je registrovana za obavljanje delatnosti od 1994 godine. Upornim radom i trudom, stalnim usavršavanjem napredovalo se u svim delovima tekstilne industrije nameštaja, obućarske industrije, kao i specijalna grana kao što su auto industrija, specijalna namenska industija (vojna oprema...itd ).

Takvim radom ukazala se potreba za proširenjem kadra i zaposlenih. Do sada ima 10 stručnih tehničara (servisera ) u delu mehanike, elektronike, energetike u industriji tekstila, kože, obuće, nameštaja i drugih.

Firma Feher uz svoje saradnike i zastupnike pruža isporuku i ugradnju originalnih rezervnih delova za sve brendove koje zastupa, prodaje kao što su: TYPICAL, VETRON, JUKI, PFAFF, DURKOPP, STRIMA, FK GROUP, BROTHER, SCHMETZ, GROZ BEKERT i ostale brendove prisutne na tržištu.

Po zahtevu kupca u ponudi imamo i alternativne odgovarajuće rezervne delove.

Firma Feher vrši servisiranje opreme u vlastitom servisu u kome se može u svakom momentu servisirati veći broj mašina. Ukoliko su kvarovi manje složeni, servisi se mogu odraditi direktno kod kupaca. Uz adekvatnu dijagnostiku možemo pružiti i izradu softwera raznih programa za CNC mašine za šivenje.

Firma Feher uz saradnju sa kompanijom FK Group ima i stručno osposobljene servisere za održavanje i servisiranje katera za krojenje i mašine za polaganje materijala.

Uz najbržu moguću intervenciju izlazimo na teren kako bi otklonili sve kvarove.

Firma Feher se bavi i izradom kompletnih projekata za proizvodnje kao i tehnoloških proračuna i izrade proizvodnih linija.

U firmi Feher možemo uraditi razne modifikacije mašina kako bi ih prilagodili za napredniju i bržu prozivodnju.

Servis poseduje 6 servisnih vozila za preuzimanje i isporuku mašina sa servisa.

U našem magacinu rezevnih delova možemo ponuditi širok asortiman novih rezervnih delova za starije modele mašine koje nisu više u prodaji, a zastupljenje su u našim proizvodnjama.

Kod sigurnosti servisa firma Feher omogućava i zamenske mašine kako bi kupcima-proizvođačima izašli u susret dok njihove mašine ne budu servisirane.

Kao pouzdanost i sigurnost koristimo originalnu tehničku dokumentaciju oko podešavanja opreme sa svim neophodnim merama i parametrima.


Pozivamo vas da se uverite u naše kvalitete. Posetite naš servis ili pozovite našu servisnu službu.


Hvala na ukaznom poverenju!
Feher d.o.o

Video galerija

Futura CAD -Softver za izradu krojnih slika

Sajam kompozitnih materijala, FK Group, Dizeldorf 2016.

A6 Laser Projection